Access our online taxonomy to easily find your target group

I. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE

V týchto Zásadách výrazy "my", "my" a "náš" by mal odkazovať na OnAudience Ltd so sídlom v Londýne (adresa: Craven domu 40-44 Uxbridge Road, Londýn W5 2 bs, Companies House číslo 10308972), ktorá je dcérskou cloud Technologies SA Tieto zásady ochrany súkromia je záväzná výlučne vo vzťahu k reklame služieb poskytovaných OnAudience Ltd cez internet. Tieto reklamné služby zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na, záujmovo orientovanej reklamy, vrátane zacielenia na skorší návštevníkov. Kedykoľvek je to nutné, môžete nás kontaktovať tradične písomne ​​na adresu našej centrály (je uvedené v bode 1) vyššie), prostredníctvom e-mailu: hello@onaudience.com a telefonicky: 00 44 20 3936 4267.

II. ZHROMAŽĎOVANÉ A SPRACOVÁVANÉ DATA

V tejto časti sme si stanovili out: všeobecnej kategórie dát, ktoré spracúvajú; zdrojové a špecifické kategórie údajov; účely, na ktoré spracúvajú dáta; právne základy spracovania. Spracovávame informácie o využívaní služieb, ktoré robia a služieb, ktoré sú poskytované našim klientom. Táto informácia nie je osobné údaje ( "dáta o využití"). Údaje o využití môžu zahŕňať informácie, ako sú: Počty užívateľov požadujúcich služby spravované nami a našimi partnermi, spolu s časom a trvanie návštevy, Počty užívateľov zobrazujúce naše reklamy, spolu s množstvom zobrazení a kliknutí, ktoré generované, Údaje o účinnosti našich reklám, vrátane kategórií a profilov, do ktorých sa užívateľom pridelené, technické dáta užívateľov webových prehliadačov a operačných systémov, Miestne nastavenia a približné umiestnenie, Adresy anonymizované IP. Zdrojom dát o využití je náš analytický systém alebo systémy našich partnerov. Môžete nájsť zoznam partnerov v sekcii II.13 nižšie. Tieto dáta o využitie môže byť spracovaný u nás a našich partnerov uvedené v kolónke II.13 nižšie na analýzu využívania služieb a prípadne prepojenie zariadení, výber základných reklamy, vytvárať personalizované reklamy profil a vybraním prispôsobených reklám (reklamné cielenie), meranie výkonnosti reklamy, používanie prieskum trhu generovať publikum postrehy (modelovanie užívateľov), vývoj a rozvoj produktov (R & D) na základe súhlasu užívateľa, ako aj technicky zobrazovanie reklám na základe našich oprávnených záujmov, menovite reklamné služby naše alebo o naši klienti'. Ďalej môžeme spracovávať údaje, aby bola zaistená bezpečnosť, predchádzanie podvodom a ladenie v prípade potreby, ktorý tiež tvoria náš oprávnený záujem. Budeme mať primerané kroky na zabezpečenie toho, že koncový používateľ s jasné a ucelené informácie o, a dáva súhlas so ukladanie a prístup k cookies a ďalšie informácie o zariadení koncového používateľa, ak dôjde k takejto činnosti a ak by poskytnutie týchto informácií a získanie takejto súhlas vyžaduje zákon. Zhromažďujeme údaje o využitie za účelom zvýšenia relevancie reklám sa Vám zobrazia tj inzeráty na výrobky, ktoré môžu byť ju pravdepodobne majú záujem, a na iné účely reklamné účely. Odhad reklamy, ktoré môžu byť zaujímavé pre používateľov sa vykonáva kontrola v minulosti správania prehliadania používateľa, na základe cookie uložené užívateľom webového prehliadača, a priradením užívateľa do jednej alebo viacerých kategórií. Informácie zhromaždené prostredníctvom reklamy sú tiež používané pre následné použitie pri zacielení alebo remarketingu. Štatistické informácie o užívateľoch a účinnosťou reklamy môžu byť odovzdané našich zákazníkov - inzerentov, s cieľom umožniť im prijímať informované rozhodnutia týkajúce sa ich reklamné kampane a zhodnotiť ich účinnosť. Informácie môžu byť tiež odovzdané tretím osobám, pokiaľ je to technicky nutné reklamy užívateľom zobrazovať. Budeme tiež odovzdávať údaje v prípade potreby príslušným zákonom. Údaje o využití, ktoré zhromažďujeme sa používa aj na nahlasovanie, dať našim klientom a partnerom viac informácií o výkonnosti svojich reklamných kampaniach, a k zlepšeniu výkonnosti v priebehu času. Nechceme zhromažďovať, používať a spracovávať osobné údaje, vrátane osobných údajov užívateľov, ako sú meno, pohlavie, vek, adresa, miesto bydliska, osobné identifikačné čísla, telefónne čísla, e-mail a pod Tiež nedostaneme niektorý doplňujúce údaje od našich partnerov, ktoré spolu s údajmi zozbieranými našou technológiou, by nám umožnilo priamo identifikovať. Nechceme zhromažďovať, používať a spracovávať dáta od užívateľov nám známe, že do veku 16 rokov, všetky údaje z webových stránok zameraný na deti. Nezhromažďujeme, používať a spracovávať citlivé dáta (ako sú údaje o politických názorov, vyznania, zdravotníctvo atď.) Údaje o používaní nie sú priamo identifikovať individuálne a nie je považované za osobné údaje, však určité typy informácií, ako je adresa alebo sušienky súboru non-anonymný IP, môžu byť považované za osobné údaje v krajinách EÚ / EHP alebo v kombinácii s ďalšími informáciami , Ak tieto informácie môžu byť považované za osobné údaje budeme považovať túto informáciu ako s osobnými údajmi. Keby sme alebo náš klient alebo partner získať osobné údaje a nemá žiadny právny základ pre prístup k a spracovanie týchto dát, mali by sme alebo náš klient alebo partner rýchlo prestane zhromažďovanie a uchovávanie údajov a zdržať sa odovzdanie údajov o ďalšom stranám , aj keď tieto strany majú právny základ.

Môžeme vymeniť aplikačných dát s tretími stranami, vrátane:

Agentúry, ako napríklad:

    • Omnicom Media Group https://www.omnicommediagroup.com/disclaimer.html
    • Xaxis https://www.xaxis.com/privacy-notice/
    • Xaxis https://www.xaxis.com/privacy-notice/

partenaires DMP, y compris les entités suivantes:

    • Adobe https://www.adobe.com/pl/privacy/policy.html
    • Eyeota https://www.eyeota.com/privacy-policy/
    • LiveRamp https://liveramp.com/privacy/
    • Lotame https://www.lotame.com/about-lotame/privacy/
    • Nielsen https://www.nielsen.com/pl/pl/privacy-policy.html
    • Oracle https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html
    • AdSquare https://www.adsquare.com/privacy/
    • Adform https://site.adform.com/privacy-center/overview/
    • AppNexus https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy
    • BidTheatre https://www.bidtheatre.com/privacy-policy
    • Google https://policies.google.com/privacy?gl=pl
    • MediaMath https://www.mediamath.com/privacy-policy/
    • Le TradeDesk https://www.thetradedesk.com/general/privacy
    • Zeotap https://zeotap.com/privacy_policy

partenaires SSP, y compris les entités suivantes:

  • AdOcean https://adocean-global.com/pl/company/privacy-policy/
  • Adthink https://adthink.com/terms/privacy/
  • https://www.adx.ae/English/Pages/privacypolicy.aspx ADX
  • Appnexus https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy
  • BidSwitch https://www.bidswitch.com/privacy-policy/
  • EPOM https://epom.com/privacy-policy
  • Exoclick https://www.exoclick.com/privacy-and-cookies-policy/
  • Gamoshi https://www.gamoshi.com/privacy-policy
  • GothamAds https://gothamads.com/privacy-policy
  • iBillboard http://www.ibillboard.com/scripts/block/cookies_and_privacy_en.php
  • Améliorer numérique https://www.improvedigital.com/privacy-policy/
  • OpenX https://www.openx.com/legal/privacy-policy/
  • Pubmatic https://pubmatic.com/legal/privacy-policy/
  • PulsePoint https://www.pulsepoint.com/privacy-policy/platform
  • Smart Ad serveur http://rtbplus.smartadserver.com/privacy-policy
  • Stroer https://www.stroeer.com/en/service/privacy-policy.html

ďalšie subjekty, ku ktorým poskytujeme naše služby a subjekty poskytujúce služby pre nás, ako našich poskytovateľov technológií. Zdôrazňujeme, že sme sa nikdy zdieľať žiadne osobné údaje, môžeme iba údaje o používaní podiel. Prosím, zvážte kontrolu zásady ochrany osobných údajov vyššie uvedených subjektov. Môžeme zdieľať údaje zozbierané v rámci kapitálovej skupiny zahŕňajúcej Cloud Technologies S.A., Online reklamnú sieť sp. z o.o, Audience Network sp. z o.o. Sledujeme 2.0 rámca IAB Transparentnosť a súhlasu (https://iabeurope.eu/tcf-2-0/).

§ III. COOKIES A INÝMI TECHNICKÝMI PROSTRIEDKAMI

Sme uchovávanie dát na karte užívateľov počítačových systémov telefónu alebo iného zariadenia, z ktorého budete pristupovať súbory cookie (malé textové súbory), ktoré obsahujú identifikátor anonymné (alfanumerické). Sme tiež s využitím iných technických prostriedkov nevyhnutné poskytnúť svoje reklamné služby, ako je napríklad sledovanie pixelov (s prístupom cookies) a mobilné identifikátory. Súbory cookie: zhromažďovať dáta týkajúce sa vášho používania webových stránok a ich hlavným cieľom je uľahčiť používanie webovej stránky a prispôsobiť webové stránky pre vaše potreby a očakávania; sú umiestnené na koncovom zariadení užívateľa a môžu byť tiež umiestnené v zastúpení inzerentov a partnerov spolupracujúcich s nami; neukladajú údaje, ktoré sú osobné údaje používateľa; nie sú použité na určenie totožnosti používateľa; sa používajú na webových stránkach, na základe prijatia odporúčaných nastavení pre užívateľov internetových stránok vyjadrené prostredníctvom vhodných nastavení softvéru, najmä prostredníctvom webového prehliadača. Môžete kedykoľvek zrušiť alebo zmeniť rozsah akejkoľvek skôr výslovného súhlasu používať súbory cookie na webových stránkach a ich odstránenie z vášho prehliadača. môže tiež kedykoľvek obmedziť alebo deaktivovať súbory cookie vo svojom prehliadači pomocou nastaveniami. V tomto prípade však vaše používanie webových stránok môže byť menej účinná, nemusí mať prístup k určitým obsahom, alebo bude môcť používať niektoré z funkčnosťou stránok, av extrémnych prípadoch správne zobrazenie z webových stránok môže byť úplne zablokovaná , Budeme uchovávať súbory cookie na dobu maximálne 12 mesiacov. Nájdete na našich partnerov zásad ochrany osobných údajov pre viac informácií o našich partnerov retenčné obdobie. Používame tieto typy cookies: ID sušienky: to sú cookies, ktoré si pamätajú anonymný identifikátor, ktorý sme vám bolo pridelené Technické sušienky: to sú cookies, ktoré sú uložené, keď je náš partner možnosť stanoviť svoje vlastné cookie na našich pokrytie.

IV. VYRADENIE

Môžete zabrániť zberu, spracovania a prenosu tretím osobám na uvedenom odkaze: https://www.onaudience.com/opt-out. Ak používate viac ako jeden webový prehliadač alebo viac ako jeden počítačový systém, musí byť cookie stiahnuté a uložené v každom z prehliadačov. Vymazanie vyrovnávacej pamäte prehliadača z cookies bude vyžadovať re-sťahovanie opt-out cookie. Sťahovanie opt-out cookie je ekvivalentná použitie "Nechcem predať svoje osobné údaje" funkcie podľa požiadaviek CCPA (Kalifornia Consumer Privacy Act). Môžete tiež zakázať súbory cookie a miestne úložisko vo svojom webovom prehliadači. Avšak, bude to brániť prehliadania Internetu, pretože mnoho internetových stránok používajú cookies k ukladaniu používateľských predvolieb.

V. VAŠICH PRÁVACH

Máte nárok na: právo na prístup k svojim dátam a dostane kópiu zmluvy, tj. získať informácie o tom, či budeme spracovávať Vaše osobné údaje a konkrétne informácie o tomto spracovaní; právo na nápravu (zmena) svoje dáta, to znamená požiadavku na zmenu nepresných osobných údajov; právo odstrániť dáta, obmedziť spracovanie údajov, za predpokladu, že jeden z platných dôvodov pre takéto opatrenie platí; právo na objekte na spracovanie dát; právo na prenos dát, tj prijímať dáta nám opatrené v štruktúrovanej, bežne používaných a strojovo čitateľnom formáte a ak je to potrebné, aby žiadosť odovzdávajúci tieto údaje na iné riadiace jednotky; právo podať sťažnosť orgánu dohľadu; a právo svoj súhlas odvolať. Ak máte do úvahy, že naše spracovanie vašich informácií porušuje zákony o ochrane osobných údajov, máte zákonné právo podať sťažnosť na orgán dozoru v oblasti ochrany údajov. Môžete tak urobiť v členskom štáte EÚ podľa svojho obvyklého pobytu, vašom pracovisku alebo v mieste údajného porušenia. Do tej miery, že právny základ pre naše spracovanie vašich informácií je súhlas, máte právo odstúpiť tento súhlas kedykoľvek. Odstúpenie nebude pred stiahnutím vplyv na zákonnosť spracovania. Môžete uplatniť niektorú zo svojich práv vo vzťahu k svojim osobným údajom písomnou alebo e-mailové upozornenia na nás, ako je uvedené v odseku 1.

VI. MEDZINÁRODNÝ PRENOS VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

V prípade, že vzťah s jedným z našich zákazníkov či partnerov zapojiť cezhraničné toky údajov mimo Európskej únie, musí náš partner formálne zaväzujú, že budú v súlade s najlepšími normami na ochranu osobných údajov stanovených GDPR.

VII. UDRŽANIE A VYMAZANIE OSOBNÝCH DATA

Tento oddiel stanovuje naše zásady a postupy na uchovávanie údajov, ktoré sú navrhnuté tak, aby pomohla zaistiť, že sme v súlade s našimi právnymi záväzkami vo vzťahu k uchovávaniu a vymazávaní údajov. Ak sme spracovateľ dát s osobnými údajmi, ktoré spracovávame v súlade s pokynmi prevádzkovateľa údajov tieto údaje nesmú uchovávať po dobu dlhšiu, než je uvedené správcom údajov. Ak sme spracovateľ dát s osobnými údajmi budeme uchovávať vaše osobné údaje po dobu najmenej 12 mesiacov po odbere. Bez ohľadu na ostatné ustanovenia tohto oddielu, môžeme uchovávať vaše osobné údaje, ak je taká retencia nevyhnutné na splnenie právnej povinnosti. Využitie dát nie sú osobné údaje a môžu byť skladované až 24 mesiacov.

VII. ZMENY

Môžeme aktualizovať túto politiku čas od času publikovať najnovšiu verziu na našich webových stránkach. Nová politika nadobudne platnosť ihneď po svojom zverejnení na internetových stránkach. Budeme vás informovať o týchto zmenách prostredníctvom e-mailu oznámenie alebo oznámenia na našich webových stránkach.

This website uses cookie files installed by OnAudience Ltd or third parties for statistics, marketing and analytics purposes, enabling us to provide you with the personalized advertising on the websites you visit. This information is shared with social networks, advertisers, analysts and other service providers - third parties. You can change your cookie settings or disable them at any time via your browser settings-privacy settings. Otherwise please accept our recommended settings. For more information about use of cookie files please see our Privacy Policy.

Accept