Access our online taxonomy to easily find your target group

I. GENERELL INFORMASJON

I denne Personvern begrepene "vi", "oss" og "vår" bør se OnAudience Ltd med sitt hovedkontor i London (adresse: Craven Hus 40-44 Uxbridge Road, London W5 2BS, Companies House nummer 10308972), et datterselskap av Cloud Technologies SA Denne personvernerklæringen er bindende utelukkende i forhold til annonsering tjenester levert av OnAudience Ltd over Internett. Disse reklame tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til, interessebasert annonsering, inkludert retargeting. Når det er nødvendig kan du kontakte oss tradisjonelt ved å skrive til adressen til vårt hovedkontor (angitt i punkt 1) ovenfor), via e-post: hello@onaudience.com og på telefon: 00 44 20 3936 4267.

II. SAMLET INN OG BEHANDLET DATA

I denne delen har vi satt ut: de generelle kategorier av data som vi behandler; kilde- og bestemte kategorier av data; de formål som vi behandler data for; de juridiske baser av behandlingen. Vi behandler informasjon om din bruk av tjenestene vi gjengi og tjenester som tilbys av våre kunder. Denne informasjonen er ikke personlig data ( "bruksdata"). De bruksdata kan inneholde informasjon som: antall brukere som etterspør tjenester som forvaltes av oss og våre partnere, sammen med tidspunkt og varighet av besøk, antall brukere som viser våre annonser, sammen med mengden av visninger og klikk de genereres, data av effektiviteten av våre annonser, inkludert kategorier og profiler, som brukerne er blitt tildelt, tekniske data for brukernes nettlesere og operativsystemer, regionale innstillinger og omtrentlig plassering, anonymisert IP-adresser. Kilden til bruksdata er vårt analysesystem eller våre partneres systemer. Du kan finne listen over partnere i avsnittet II.13 nedenfor. Denne bruksdata kan bli behandlet av oss og våre Partners angitt i avsnitt II.13 nedenfor for det formål å analysere bruk av tjenestene og, eventuelt, forbindelsesutstyr, velge basis objekter, noe som skaper et personlig sett profil og velge tilpassede annonser (Ad targeting), måling annonser ytelse, bruke markedsundersøkelser for å generere publikum innsikt (brukernes modellering), utvikle og forbedre produkter (R & D) basert på brukerens samtykke samt teknisk levere annonser basert på våre legitime interesser, nemlig reklame tjenester av oss eller av våre klienter'. I tillegg kan vi behandle data for å sikre sikkerhet, forhindre svindel og feilsøke når det er nødvendig, som også utgjør vår legitim interesse. Vi vil ta rimelige tiltak for å sikre at brukere gis klar og utfyllende informasjon om, og gir samtykke til, lagring og bruk av informasjonskapsler og annen informasjon på brukerens enhet der slik aktivitet forekommer og hvor slik informasjon og innhenting av slike samtykke er lovpålagt. Vi samler inn bruksdata for å øke relevansen av annonsene som vises til deg dvs. annonser for produkter de kan sannsynligvis interessert det, og andre reklamerelaterte formål. Vurdering av reklame som kan være av interesse for en bruker er laget ved å sjekke tidligere surfing oppførsel av en bruker basert på en cookie lagres av brukerens nettleser, og ved å tilordne brukeren til en eller flere kategorier. samlet inn gjennom annonser informasjonen brukes også for senere bruk i målretting eller ny markedsføring. Statistisk informasjon om brukere og effektiviteten av reklame kan sendes til våre kunder - annonsører, for å tillate dem å ta informerte beslutninger om sine reklamekampanjer og vurdere deres effektivitet. Informasjon kan også sendes til tredjeparter dersom det er teknisk nødvendig for å vise annonser til brukere. Vi vil også sende data hvis det kreves av gjeldende lov. Bruken dataene vi samler inn brukes også for rapporteringsformål, for å gi våre kunder og partnere mer informasjon om resultatene av sine reklamekampanjer, og for å forbedre ytelsen over tid. Vi samler ikke inn, bruke og behandle alle personopplysninger, herunder personopplysninger om brukere som navn, kjønn, alder, adresse, bosted, fødselsnummer, telefonnummer, e-post etc. Også vi ikke får noen tilleggsdata fra våre partnere, som sammen med data samlet inn av vår teknologi, vil gjøre oss i stand til å direkte identifisere deg. Vi samler ikke inn, bruke og behandle dataene fra brukere som er kjent for oss å være under 16 år, noen data fra nettsteder rettet mot barn. Vi samler ikke inn, bruke og behandle sensitive data (for eksempel data om politisk oppfatning, religion, helse osv). De bruksdata ikke direkte identifisere et individ, og anses ikke å være personlig informasjon, men bestemte typer av informasjon, slik som ikke-anonyme IP-adresse eller kapsler fil, kan vurderes personlig informasjon i EU / EEA eller hvis den kombineres med andre opplysninger . Hvis slik informasjon kan betraktes personopplysninger vi behandler denne informasjonen som personlig informasjon. Hvis vi eller vår kunde eller partner innhente personopplysninger og har ingen juridisk grunnlag for tilgang til og behandling av disse dataene, bør vi eller vår kunde eller partner raskt opphøre innsamling og lagring av data og avstå fra å passere dataene videre til andre parter , selv om disse partiene har et rettslig grunnlag.

Vi kan utveksle databruk med tredjeparter, inkludert:

Etater som for eksempel:

    • Omnicom Media Group https://www.omnicommediagroup.com/disclaimer.html
    • Xaxis https://www.xaxis.com/privacy-notice/
    • Xaxis https://www.xaxis.com/privacy-notice/

partenaires DMP, y compris les entités suivantes:

    • Adobe https://www.adobe.com/pl/privacy/policy.html
    • Eyeota https://www.eyeota.com/privacy-policy/
    • LiveRamp https://liveramp.com/privacy/
    • Lotame https://www.lotame.com/about-lotame/privacy/
    • Nielsen https://www.nielsen.com/pl/pl/privacy-policy.html
    • Oracle https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html
    • AdSquare https://www.adsquare.com/privacy/
    • Adform https://site.adform.com/privacy-center/overview/
    • AppNexus https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy
    • BidTheatre https://www.bidtheatre.com/privacy-policy
    • Google https://policies.google.com/privacy?gl=pl
    • MediaMath https://www.mediamath.com/privacy-policy/
    • Le TradeDesk https://www.thetradedesk.com/general/privacy

partenaires SSP, y compris les entités suivantes:

  • AdOcean https://adocean-global.com/pl/company/privacy-policy/
  • Adthink https://adthink.com/terms/privacy/
  • https://www.adx.ae/English/Pages/privacypolicy.aspx ADX
  • Appnexus https://www.appnexus.com/platform-privacy-policy
  • BidSwitch https://www.bidswitch.com/privacy-policy/
  • EPOM https://epom.com/privacy-policy
  • Exoclick https://www.exoclick.com/privacy-and-cookies-policy/
  • Gamoshi https://www.gamoshi.com/privacy-policy
  • GothamAds https://gothamads.com/privacy-policy
  • iBillboard http://www.ibillboard.com/scripts/block/cookies_and_privacy_en.php
  • Améliorer numérique https://www.improvedigital.com/privacy-policy/
  • OpenX https://www.openx.com/legal/privacy-policy/
  • Pubmatic https://pubmatic.com/legal/privacy-policy/
  • PulsePoint https://www.pulsepoint.com/privacy-policy/platform
  • Smart Ad serveur http://rtbplus.smartadserver.com/privacy-policy
  • Stroer https://www.stroeer.com/en/service/privacy-policy.html

andre enheter som vi tilbyr våre tjenester og virksomheter som yter tjenester til oss, slik som vår tech leverandører. Vi understreker at vi aldri dele personlige data, kan vi bare dele brukerdata. Vennligst vurdere å sjekke personvernpolitikken til de ovennevnte instanser. Vi kan dele dataene som samles i hovedstaden gruppen inkludert Cloud Technologies S. A., Online Advertising Network sp. z o.o, målgruppe Network sp. dyrehage. Vi følger IAB Transparency & Samtykke 2.0 rammeverket (https://iabeurope.eu/tcf-2-0/).

§ III. KAPSLER OG ANDRE TEKNISKE HJELPEMIDLER

Vi lagrer på brukernes datasystemer telefon eller en annen enhet som du får tilgang til cookie-filer (små tekstfiler) som inneholder anonym identifikator (alfanumerisk). Vi bruker også andre tekniske midler som er nødvendig for å gi sine reklametjenester, som for eksempel sporing piksler (tilgang cookie-filer) og mobile identifikatorer. Cookie-filer: Samle inn data om din bruk av nettsiden, og deres viktigste formål er å legge til rette for bruk av nettstedet og tilpasse nettsiden til dine behov og forventninger; er plassert på brukerens slutten enheten, og kan også plasseres på vegne annonsører og partnere samarbeider med oss; lagrer ikke informasjon som utgjør personlige data til brukeren; ikke anvendes for å bestemme identiteten til brukeren; blir brukt på nettstedet, basert på aksept av anbefalte innstillinger av nettstedet brukeren uttrykt gjennom passende programvare innstillinger, særlig gjennom en nettleser. Du kan når som helst oppheve eller endre omfanget av eventuelle tidligere uttrykt samtykke til bruk cookie-filer på nettsiden og slette dem fra nettleseren. Du kan også når som helst grense eller deaktivere cookie-filer i nettleseren din gjennom innstillingene. I dette tilfellet, derimot, din bruk av nettstedet kan være mindre effektive, kan det hende du ikke har tilgang til visse typer innhold eller være i stand til å bruke noen av nettstedets funksjonalitet, og i ekstreme tilfeller korrekt visning av nettsider kan være fullstendig blokkert . Vi vil beholde cookie-filer for en maksimal periode på 12 måneder. Vennligst referer til våre partneres retningslinjer for personvern for mer informasjon om våre partneres oppbevaringsperioden. Vi bruker følgende typer informasjonskapsler: ID cookies: disse er informasjonskapsler som husker en anonym identifikator som vi har tildelt deg Tekniske cookies: Dette er cookies som er lagret når vår partner er lov til å sette sin egen cookie på vår dekning.

IV. UTMELDING

Du kan hindre datainnsamling, prosessering og overføring til tredjepart ved å klikke på linken: https://www.onaudience.com/opt-out. Hvis du bruker mer enn én nettleser eller mer enn én datamaskin, må en cookie lastes ned og lagres i hver av nettleserne. Tømme nettleserens cache fra kapslene vil kreve re-nedlasting av en opt-out cookie. Nedlasting av en opt-out cookie tilsvarer å bruke “ikke selge min personlige data” funksjonalitet som kreves av CCPA (California Consumer Privacy Act). Du kan også deaktivere cookies og lokal lagring i sin nettleser. Imidlertid vil det hindre Internett-opplevelsen, som mange nettsteder bruker cookies for å lagre brukerinnstillinger.

V. DINE RETTIGHETER

Du har rett til: rett til å få tilgang til dataene og motta en kopi av denne, dvs. få informasjon om vi behandler personlige data og informasjon om slik behandling; rett til å korrigere (endre) sine data, dvs. anmodning om å endre unøyaktige personlige data; rett til å slette data, å begrense behandlingen av data, forutsatt at en av relevant grunn for en slik virkning gjelde; retten til objektet til databehandling; rett til å overføre data, dvs. motta data dere gitt oss i en strukturert, som vanligvis brukes og maskin-lesbart format og hvis det er nødvendig for å be om å overføre disse data til en annen styreenhet; rett til å klage til en tilsynsmyndighet; og retten til å trekke tilbake samtykke. Hvis du tenker på at vår behandling av dine opplysninger krenker datalovgivning, har du en juridisk rett til å sende inn en klage med en tilsynsmyndighet ansvarlig for databeskyttelse. Du kan gjøre det i EU-medlemsland har din bopel, din arbeidsplass eller i stedet for den påståtte overtredelsen. I den grad det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine opplysninger er samtykke, har du rett til å trekke tilbake at samtykket når som helst. Uttak vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen før uttaket. Du kan utøve noen av dine rettigheter i forhold til dine personlige data ved skriftlig eller e-postmelding til oss som angitt i § 1.

VI. INTERNASJONALE OVERFØRINGER AV DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Skulle forholdet til en av våre kunder eller partnere bære grenseoverskridende data flyter utenfor EU, skal vår partner formelt forplikter seg til å følge de beste databeskyttelse standarder fastsatt av GDPR.

VII. BEHOLDE OG SLETTE PERSONLIGE DATA

Dette avsnittet definerer våre data retningslinjer for oppbevaring og prosedyre, som er utformet for å sikre at vi overholder våre juridiske forpliktelser i forhold til oppbevaring og sletting av data. Hvis vi er databehandler av personopplysningene som vi behandler i samsvar med databehandlingsansvarliges instrukser slike opplysninger skal ikke oppbevares lenger enn angitt av databehandlingsansvarlig. Hvis vi er databehandler av personopplysninger vil vi beholde dine personlige data for en periode på minimum 12 måneder etter abonnementet. Uten hensyn til andre bestemmelser i dette avsnittet, kan vi beholde dine personlige opplysninger når slik oppbevaring er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Bruksdata ikke er personopplysninger og kan lagres i opptil 24 måneder.

VII. ENDRINGER

Vi kan oppdatere disse retningslinjene fra tid til annen ved å publisere en siste versjon på våre nettsider. En ny policy trer i kraft umiddelbart etter utgivelsen på nettstedet. Vi vil informere deg om slike endringer via e-postvarsel eller melding på vår hjemmeside.

This website uses cookie files installed by OnAudience Ltd or third parties for statistics, marketing and analytics purposes, enabling us to provide you with the personalized advertising on the websites you visit. This information is shared with social networks, advertisers, analysts and other service providers - third parties. You can change your cookie settings or disable them at any time via your browser settings-privacy settings. Otherwise please accept our recommended settings. For more information about use of cookie files please see our Privacy Policy.

Accept